POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

IMBECILITATE EVREIASCA SI FRESCA BISERICEASCA

In jos

IMBECILITATE EVREIASCA SI FRESCA BISERICEASCA Empty IMBECILITATE EVREIASCA SI FRESCA BISERICEASCA

Mesaj Scris de MUCI_N_CEAI la data de Joi Ian 30, 2014 11:34 am

LINK
http://theuglytruth.wordpress.com/2014/01/29/anti-semitic-fresco-causes-uproar-in-poland/#more-63235

Fresca antisemita ( ? ) provoacă scandal în Polonia

IMBECILITATE EVREIASCA SI FRESCA BISERICEASCA 783px-Sandomierz_katedra_-_mord_rytualny-635x357
Pictura secolului al 17-lea de calomnie sânge perpetuează ura, lider al comunității evreiești Poznan spune

ed nota-de profesor evreu Ariel Toaff cartea lui "Blood Passover'-

"... În momentul de recitarea blestemele, pentru capul familiei responsabil pentru ritualul, tremura cateva boabe de sânge creștin sub formă de pulbere în vin (la fel uscate și sânge creștin sub formă de pulbere, care, în cursul anului, au fost utilizate pentru furniza pentru o mie de alte nevoi, dacă terapeutic sau destinate pentru a aduce noroc), sângele a fost gandit pentru a poseda puterea de a transforma simbolic conținutul potirul în sângele Edomului. Acest gest se spune că a furnizat potenta suplimentar față de blestemele, conferind-le eficacitate minunate, și revigorat blestemele teribile care, în calitate de Yuval a scris, "a constituit în sine o magie distructiv nascut dintr-o mesianismul violent și agresiv."

"Ea a devenit, în timp, o parte integrantă a anumitor ritualuri și liturghii legate de Paștele evreiesc .... că cei atât de consacrat (de băut din acest sânge) a achizitionat teribil de alimentare suplimentară,, magie când cateva boabe de sânge creștin sub formă de pulbere au fost simbolic dizolvat în vin, transformând-o în sângele Edomului - creștinism, persecutorul fără compromisuri - față de care aceste blesteme s-au îndreptat ... magic, utilizarea terapeutică, alchimic de sânge, warding off răul și aduce noroc, a fost folosit în sprijinul acestei mortale calomnie de sânge ... "


Ori de Israel

Liderul comunității evreiești din Poznan a acuzat clerici catolici de a perpetua o calomnie de sânge locale.

Alicja Kobus, președinta comunității evreiești din orașul de vest, a făcut acuzația pe 26 ianuarie într-un interviu cu Gazeta Wyborcza de zi cu zi cu privire la o frescă care descrie o calomnie de sânge antisemit și care împodobește Poznan lui Sacred Blood de catedrala Hristos.

Fresca, care a fost pictat de către călugărul franciscan 17-lea Adam Swach, reprezintă o calomnie de sânge local, care a declarat de evrei au profanat pâine comuniune înainte de consumul de creștini. Oamenii sunt văzute lipit ace în pâine ca un demon îi privește aprobator.

În urma întrebări cu privire la fresca de la jurnaliști, biserica plasat recent un semn explicând că scena este o calomnie de sânge. Dar semnul, cotidianul a raportat, a fost plasat pe un etaj diferit al catedralei, câteva sute de metri distanță de fresca, care este situat la etajul superior, în apropierea altarului și în cazul în care masa este de obicei a avut loc.

"Consiliul ar trebui să stea în cazul în care toată lumea poate vedea", a declarat Kobus. "Ascunderea astfel de lucruri este un eveniment trist și se pare că cineva încearcă să joace v-ati ascunselea."

Rectorul Sângele Sacru al lui Hristos catedrala, Leszek Wilczynski, a declarat pentru Gazeta Wyborcza că semnul a fost amplasat la etajul inferior, deoarece pereții etajele superioare au avut nici un spațiu. "Te rog, nu te uita pentru senzații, fresca nu este problema principală în acest loc sfânt,", a spus el.

La 17 ianuarie, o catedrală în Sandomierz afișat un tablou de evrei uciderea copiilor creștini care au fost anterior reglementate pentru a fi prea ofensator. Un semn aplicat alături de pictura a spus scena descris a fost o minciună.
MUCI_N_CEAI
MUCI_N_CEAI

Mesaje : 65
Data de inscriere : 14/08/2011

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum