POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» retro de pe disc D
Dum Ian 06, 2019 7:40 pm Scris de Admin

» silkengirl LINKURI
Joi Dec 27, 2018 8:49 am Scris de Admin

»  GARY GLAMOUR site derivate
Joi Noi 08, 2018 4:12 pm Scris de Admin

» linkuri operative
Mier Sept 19, 2018 10:27 am Scris de Admin

» BRUIOANE INSECTAR
Vin Iul 20, 2018 9:39 am Scris de Admin

» NEWS Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Vin Iul 20, 2018 9:17 am Scris de Admin

» RETRO Mare e grădina facebook și multe vaci , mulți boi se balegă în dânsa
Mar Mar 27, 2018 8:44 pm Scris de Admin

» PAGINILE MELE FB
Dum Mar 04, 2018 11:56 am Scris de Admin

»  grupurile mele FB
Dum Mar 04, 2018 11:00 am Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Psihopații printre noi | Vox clamantis in deserto

In jos

Psihopații printre noi | Vox clamantis in deserto

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Mai 31, 2013 7:20 pm

ATENȚIE! ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ATAC LA PERSOANĂ. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU ASTFEL DE MÂRȘĂVII, NU CONTINUAȚI MAI DEPARTE.
Nu îmi stă în fire să lansez atacuri la persoană, dar rar îmi este dat să găsesc un psihopat clinic în toată splendoarea sa. Și încă unul care nu se ascunde deloc în spatele unei măști, încercând să pară sănătos. Acest lucru este surprinzător, având în vedere că teama de a fi descoperit este cea mai mare temere a unui psihopat, Dar, cum trăim în România, poate că psihopatii au renunțat la mască, văzând că totul este posibil. Poate că aceste “calități” psihopatice, precum lipsa conștiinței, sunt considerate de către români drept lucruri bune, drept o cale neonorabilă, dar practică și eficientă, de a avansa în societate. Sigur, individul disimulează boala sub pretextul stimulării “capitalismului sălbatic.” Doar nu credeați că va spune direct: “Da, sunt un psihopat,” nu-i așa? Are și un blog, numit ironic “Capitalism pe pâine.” Acolo este susținut în delirul său de către o serie de scelerați, probabil psihopați sau pur și simplu niște tâmpiți, așa cum, din păcate, întâlnim foarte des în România. NumituluiMihai Giurgea îi recomand un consult psihiatric. Asta în cazul în care vorbele sale sunt sincere, pentru că înșiruirea unor cuvinte grele pe hârtie, care să prezinte simptomele unei psihopatii, caracterizată de lipsa oricărei empatii și compasiuni față de ființele umane, nu este un lucru imposibil de făcut; fără să fii un psihopat clinic, ci manifestându-ți doar trăirile personale cinice. Problema apare atunci când respectiva persoană pune în practică aceste vorbe în viața reală. Numai atunci putem vorbi despre un psihopat veritabil.
Iată câteva citate aleatorii din cadrul articolelor și – mai important – al comentariilor acestuia pe blogul Capitalism pe pâine: “Rolul lor (al maselor n.a.) e să fie călcați în picioare. [...] Dacă această criză se va prelungi, iar violențele de stradă vor continua și chiar se vor accentua, cu siguranță se va declara starea de urgență și Constituția va fi suspendată. Pur și simplu nu există altă soluție de a pune capăt haosului. Deci dispariția democrației și apariția unui regim de dreapta autoritar este chiar foarte probabilă.[...] Banii sunt mai importanți decât oamenii. [...] Proprietatea trebuie să redevină mai importantă decât omul. Iar asta trebuie declarat clar în Constituție. Dacă cineva iți încalcă proprietatea, trebuie să ai dreptul să îl omori pe loc, ca și când te-ar fi atacat pe tine.”
Edificator, nu-i așa? Și omul își dorește sincer o dictatură de dreapta în România. Ca și cum așa ceva ar fi posibil. Desigur, avem acum o dictatură de catifea, dar de aici până la o dictatură de facto este cale lungă. Atâta vreme cât părintii noștri, cei care au ieșit pe străzi în 1989, vor mai fi în putere (în cazul alor mei încă vreo zece ani), aceștia nu vor sta și vor privi de pe margine la instalarea unei noi dictaturi sângeroase. Vor ieși în stradă și eventual vor muri în numele libertății. Până și chiriașul de la Cotroceni știe asta, și tocmai din acest motiv nu încearcă să meargă mai departe. Pentru că știe că o dictatură fățișă va sfârși înecată în sânge, ca multe alte dictaturi ale secolului trecut. Masele dețin puterea pentru scurt timp, dar în această perioadă otrepele psihopate sfârșesc precum niște câini turbați.
Cât despre “banii sunt mai importanți decât oamenii,” omul se referă la faptul că nu ar plăti vreun șfanț în cazul în care cineva i-ar răpi copiii sau soția. Comportament tipic al unui individ psihopat, care nu pune preț pe nimic decât pe persoana sa și pe bunăstarea personală.
Dar, repet, totul este valabil atâta vreme cât afirmațiile sale sunt adevărate și nu constituie un fel de pamflet.
Blogul individului: http://capitalismpepaine.wordpress.com/
* Disclaimer: Citatele sunt preluate de pe blogul capitalismpepaine.wordpress.com, care nu conține nicio referire la eventuale restricții privind utilizarea conținutului blogului de către terți. Dacă autorul se simte lezat în vreun fel de aceste preluări, este rugat să își exprime această nemulțumire printr-un comentariu pe acest blog sau prin e-mail și materialele vor fi îndepărtate.
AICI


avatar
Admin
Admin

Mesaje : 9702
Data de inscriere : 20/12/2008

http://naspa.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: Psihopații printre noi | Vox clamantis in deserto

Mesaj Scris de horatiu 2010 la data de Dum Iun 02, 2013 6:15 am

GIURGEA A DEVENIT FILOZOF

Proștii sunt mai filozofi ca deștepții
http://capitalismpepaine.ro/2013/06/02/prostii-sunt-mai-filozofi-ca-desteptii/

PS mama mia,ce abereaza cretinul asta de Giurgea
avatar
horatiu 2010

Mesaje : 284
Data de inscriere : 22/03/2010

Sus In jos

Re: Psihopații printre noi | Vox clamantis in deserto

Mesaj Scris de Hitomi Tanaka la data de Joi Iun 06, 2013 2:05 pm

Fara FMI, adio împrumuturi:
• 6 milioane de pensionari, in strada!
• 4,2 milioane de asistați sociali, in strada!
• 2 milioane de bugetari si angajați la companii de stat falimentare (mineri, ceferiști), in strada!
• Primăriile, in faliment si închise.
• Orașele, fara curent.
• Spitalele de stat, fara medicamente.
• Politia, jandarmii, soldații, fara salarii.
• Haos, foamete, revolte de strada.
Total: peste 12 milioane de români morți de foame. Exact sectorul de stat. Exact votanții lui Iliescu!
boul de Giurgea
avatar
Hitomi Tanaka

Mesaje : 110
Data de inscriere : 03/09/2011

Sus In jos

Re: Psihopații printre noi | Vox clamantis in deserto

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum