POLITICA
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare

Specimen de discuţie posibilă Biden – Ponta (KMKZ style)

In jos

Specimen de discuţie posibilă Biden – Ponta (KMKZ style) Empty Specimen de discuţie posibilă Biden – Ponta (KMKZ style)

Mesaj Scris de VANATOR_de_VAMPIRI la data de Mier Oct 23, 2013 4:10 pm

Ponta: Să trăiţi, maiestate!
Biden: Nici o maiestate, lad. Este o ţară liberă şi e republică, aşa că las-o cu maiestatea. Şi nu ţi-a spus nimeni că poţi să vorbeşti primul. Listen up what I will say to You, boy.

Ponta: Vă ascult, maiestate!
Biden: Mamă, ce enervant eşti… Doar mi-a spus Băsescu că eşti ca un pisic… So, U got some big problems there in Romania, boy. But first of all, tell me what are you up to do with Romania?

Ponta: România va finaliza tranziţia de la comunism la democraţie după alegerile prezidenţiale din anul 2014, după ce ultimul preşedinte comunist, Traian Băsescu, îşi va termina mandatul.
Biden: Listen up, boy. Ai o mare problemă cu statul de drept.

Ponta: Înseamnă că a ajuns până la dumneavoastră turnătoria făcută de Monica Macovei. Nu e adevărat. Este luptă politică. Anul trecut a fost un an prost pentru Băsescu.
Biden: Anul acesta va fi prost pentru dumneata, dacă mai continui aşa. Nu ştiu cine e Macavei ăsta de care spui. Lupta politică trebuie să fie în limitele statului de drept, nu să le depăşească, aşa cum aţi făcut voi anul trecut, când aţi ratat o lovitură de stat, pe un proiect-pilot experimentat de ruşi în Paraguay.

Ponta: Să nu-mi spuneţi că aţi auzit de la Monica Macovei că am castrat Curtea Constituţională şi am schimbat Avocatul Poporului…
Biden: Mă plictiseşti cu Macavei ăsta…

Ponta: Macovei, nu Macavei…
Biden: Anyway, You seem not to understand what is happening to you. Nu trebuia să vii aici, pentru că acum ne-am lămurit definitiv ce pui de lele intergalactic eşti.

Ponta: Nu sunt, sunt un tânăr politician român de succes, “Tony Blair al Europei de Est”, aşa mi se spune.
Biden: Tony Blair my ass! Băiete, sunt al şaselea cel mai tânăr senator din istoria Statelor Unie. După care am mai fost ales de şase ori. De obicei, am obţinut 60% din voturi. So, don’t tell me about Tony, cause dogs will bite your ass.

Ponta: Şi cu gazele de şist de-abia aşteptăm să ne foraţi toată ţara ca să…
Biden: Anul trecut erai contra gazelor de şist… Avea dreptate Mark că eşti mitoman…

Ponta: Nu eu, Crin Antonescu…
Biden: Da, şi tu erai pro, mă laşi? Listen up, boy. Dacă mai continui aşa, tu şi cu companionii tăi de arme, anul viitor va fi un an foarte prost pentru voi. Aţi dat-o-n bară cu CFR Marfă, aţi oprit economia, aţi îndopat populaţia cu minciuni, vă pleacă investitorii străini, Dacia se relochează-n Maroc, Ford opreşte producţia şi CEO-ul lor mă sună de trei ori pe săptămână să se plângă de semnalele proaste pe care le daţi în economie voi pe-acolo şi îţi mai imaginezi şi că nu putem trăi fără afacerile pe care le facem în tărişoara voastră. Young lad, aveţi poziţie geostrategică, ăsta e norocul vostru, că altfel vă lăsam din mână, de vă mâncau lupii. Putin şi Medvedev vă întind pe pâine şi vă halesc la masa de prânz. Ai înţeles, pisicule?

Ponta: Am înţepreletes…
Biden: Haide, pa, că am treabă. Vorbeşte cu secretara mea să te conducă afară din clădire, să nu te pierzi pe culoare prin Casa Albă, că intri nevinovat pe mâna Serviciului Secret.
VANATOR_de_VAMPIRI
VANATOR_de_VAMPIRI

Mesaje : 343
Data de inscriere : 28/03/2010
Varsta : 56
Localizare : undeva in Est

Sus In jos

Specimen de discuţie posibilă Biden – Ponta (KMKZ style) Empty Ponta: Am vrut sa sparg monopulul presedintelui Basescu pe relatiile externe

Mesaj Scris de fabio la data de Mier Oct 23, 2013 11:46 pm

Victor Ponta s-a dus la Washington pentru a sparge monopolul instaurat de presedintele Traian Basescu pe relatiile internationale ale Romaniei, a declarat premierul roman.

"De foarte multi ani, eu zic foarte multi pentru ca in politica internationala 10 ani sunt multi, dar Romania nu a fost foarte prezenta sau mai bine zis exista un tip de monopol al presedintelui Basescu care vorbea acasa ca stie el de la Washington, stie el de la Bruxelles, stie el de la Berlin ce trebuie sa facem", a povestit Victor Ponta intr-un interviu la Antena 3.

"Evident ca mi-am dorit in baza legitimitatii date de vot. Traian Basescu si-a pierdut anul trecut legitimitatea ca reprezentant al Romaniei cand 90% dintre romani au votat sa plece acasa, chiar daca el a ramas in functie. Pe baza legitimitatii data de oameni am vrut sa sparg acest monopol. Sa arat ca Romania nu inseamna nici vorba doar Traian Basescu sau oamenii sai, ci inseamna multe alte lucruri iar raspunsul din partea cealalta fost 'Hai sa vedem care este viziune ta'", a continuat Victor Ponta.

Premierul a sugerat si atmosfera prieteneasca din timpul discutiilor cu vicepresedintele Biden, reproducand unele din replicile acestuia.

"Chiar cu asta a inceput ieri discutia cu vicepresedintele Biden: 'Ce vrei tu sa faci pentru Romania in anii care urmeaza?", a relatat premierul Romaniei.
http://www.ziare.com/victor-ponta/traian-basescu/victor-ponta-am-vrut-sa-sparg-monopulul-presedintelui-basescu-pe-relatiile-externe-1264202
fabio
fabio

Mesaje : 798
Data de inscriere : 12/12/2010

Sus In jos

Specimen de discuţie posibilă Biden – Ponta (KMKZ style) Empty Dacă vinzi castraveți la grădinar, măcar să nu fie de plastic !

Mesaj Scris de FUCK YOU la data de Joi Oct 24, 2013 6:29 am

În discuția cu vicepreședintele american, Joe Biden, cred că este posibil ca premierul român Victor Ponta să fi participat de fapt la un fel de etapă de evaluare. Dacă impresia lui e că acolo doar a discutat subiecte importante privind economia sau politica sau cine mai știe ce, este, elegant vorbind, ușor infantil. Dar cred că și el e conștient că a fost mai mult decât atât.

SUA își întreține cu grijă relațiile cu statele partenere iar noi pretindem că pășim hotărât pe drumul ăsta chiar dacă mai avem până departe. În lumina asta este foarte important pentru ei să cunoască personalitățile politice, lideri ai unor grupări politico-sociale și cu potențial electoral major, cu atât mai mult cu cât relațiile pe palierul ăsta sunt relativ recent demarate și nu beneficiem de cine știe ce zestre pozitivă.
Cel puțin teoretic, dacă nu chiar mai mult decât atât, din punctul lor de vedere Victor Ponta este potențial viitor președinte.
E normal ca americanii să încerce să-l cunoască cât mai bine.
Și cred că la primul seminar Ponta a dat cu bâta-n baltă.
E 50% picat la examen încă înainte să tragă subiectul.

„El a fost interesat de stabilitatea României și mi-a spus care e dorința Americii, adică să fim o țară puternică, să ne continuăm creșterea economică, să fim puternici energetici (nb. bine ca n-a zis “cinegetici”), să fim aliații lor în continuare, dar să colaborăm cu alți prieteni ai lor, deci lucruri extrem de pragmatice și de serioase. Nu aveam ce să discutăm despre Băsescu” – ne aduce la cunoștință premierul.

Pe scurt, conform propriilor lui declarații, Biden i-a comunicat câteva puncte vitale :
- stabilitatea României = referire evidentă la evenimentele ce provoacă INstabilitate, gen încălecarea statului de drept din vara 2012, manipulările cu pseudomanifestații de la Calafat la Pungești șamd. La faza asta Ponta e în pom. Și nu e pomu’ nostru.
- creștere economică = se referă la problemele privind deficitul bugetar, absorbție fonduri pentru dezvoltare, privatizări ale companiilor încă de stat și foarte probabil nu în ultimul rând la exploatările resurselor pe care le avem prin mila Domnului. Cam la toate guvernul Ponta stă în crăci !
- să fim puternici energetici = întărește ideea de mai sus sugerând în plus pericolul dependenței de importul de energie și făcând trecerea către macro-orientarea politicii externe. Ponta e în aceeași poziție.
- să fim aliații lor în continuare/să colaborăm cu alți prieteni ai lor = orientarea despre care vorbeam mai sus. Un fel de “… măi muțunache, bagă-ți mințile în cap, ești cu noi sau ești lipsă !”.
Pentru că ȘI la faza asta Ponta e pe post de sac de box. De la declarațiile antiamericane (poate acum începe să vadă o fâșie de la tarlaua de tâmpenii ce le-a făcut în 2012) până la vizitele de pretenie cu popoarele frățești LUI, în procomunism.

Ceea ce a chițăit domnia sa premierul nu puteau fi decât miorlăituri de “miau angajamentu’” din poziția “ghiocel” chemat la darea de seamă conform regulii de trei simplă : prima dată te întreb de ce, a doua oară te avertizez că, a treia oară poți să începi să te jupoi singur, ca să nu pierdem timpu’.

„Evident că interesul actual cel mai mare este cel pentru companiile energetice. Cred că România poate fi un jucător regional în energie. Vrem să avem gaz și petrol din Marea Neagră, dar nimeni nu are capacitatea tehnică în acest moment în lume să exploreze aceste resurse înafară de Exxon. Am discutat despre Chevron și cu vicepreședintele. Cine exploatează această resursă are uriașie avantaje economice. Cred că trebuie să spunem da, vrem gaze de șist, dar să fim atenți câți bani cheltuim”

Mie mi se cam pare că Ponta a fost acolo ca să obțină acordul pentru o eventuală șansă în “politica mare”. Și inevitabil pentru asta se cerea o poziție de genul ăsta.
Întrebarea problemă este cât a fost de sincer în poziția pe care a adoptat-o ?
Pentru că noi cam știm ce-i poate pielea !
Dar am convingerea că și americanii știu ! Very Happy Very Happy Very Happy

Personal cred că pentru început va încerca să se comporte.
Măcar în limitele în care proprii lui gășcari nu-l vor strâge cu patentul de atârnătoarele ascunse. Și înclin să cred că ăsta este și motivul pentru care piratul s-a arătat atât de îngăduitor cu plecarea lui acolo. A fost de părere chiar că plimbarea asta este benefică pentru România.
Cum-necum, mai este încă o lesă, încă îl mai ține de domestic pe lângă casa omului.
Dar asta nu va dura.
Sunt două elemente ce nu pot fi ignorate.

Primul este turma de fiare hămesite ce-o are-n spate. Sunt adunați acolo pe sprânceană, numai unul și unul. Ăștia nu se vor lăsa amețiți de teorii morale și principii desuete pentru femei bătrâne. Îl vor determina pe papagal să facă cum vor ei sau într-o bună zi îi găsim numai fulgii pe boticurile lor.

Al doilea element este caracterul în sine al individului.
La cât de fățarnic este personajul eu am mari îndoieli că va rezista foarte mult în a-și ține cuvântul dat. Și am convingerea că se crede mult mai deștept decât premiul Nobil cu coroniță. Este foarte posibil să aibă impresia că o să-i ducă și pe ăștia cu preșul cum a dus turma de zombies cu ochii-n Antene, măcar cât să pună laba pe scările de la Cotroceni.
Și cred că se înșeală !

De altfel faptul că la interviul dat la B1 a trecut senin peste observațiile în clar făcute de vicepreședintele american privind ofensiva periculoasă asupra statului de drept în fruntea căreia Ponta s-a evidențiat strălucit, arată clar că nu este pregătit. Ca și observația ușor tembelă ce viza momentul în care România va “scăpa” de Băsescu, prin care îl situează pe Biden printre elevii repetenți de la școala ajutătoare.
Arată deopotrivă și că încearcă să prostească lumea dar mai ales că este efectiv incapabil să înțeleagă că în jocul de la masa asta el e problema, iar toți ceilalți ȘTIU cu cine au de a face.

Prin urmare cred că ne putem aștepta la o perioadă de oscilantă reținere și joc de glezne pentru imagine, pigmentată însă ades cu derapaje cât mai discrete, atunci când are impresia că nu-l vede nime.
Atâta vreme cât crede că are șanse la președinție, s-ar putea să facă pe cumintele.

După aia ..mai vedem Rolling Eyes
Pentru că eu rămân încă la părerea că Victor Ponta nu are calibrul necesar pentru a fi Președintele României, nu este în stare, nu este acel tip de caracter capabil să se schimbe sincer din omidă în fluture.
Nu e omidă.
E râmă.
Și râma nu se face fluture nici dacă-i faci transplant de personalitate.

Însă poate fi folosită excelent ca momeală dacă e bine prinsă în cârlig !

http://copaculdinpadure.wordpress.com/2013/10/24/daca-vinzi-castraveti-la-gradinar-macar-sa-nu-fie-de-plastic/
FUCK YOU
FUCK YOU

Mesaje : 407
Data de inscriere : 03/10/2012

Sus In jos

Specimen de discuţie posibilă Biden – Ponta (KMKZ style) Empty SUA nu are prieteni, doar vasali şi inamici

Mesaj Scris de foame_gat la data de Joi Oct 24, 2013 6:44 am

Odată cu dezertarea IT-istului american Edward Snowden în Rusia, care a pus la dispoziţia opiniei publice documente clasificate NSA lumea a descoperit ceea ce ştia de fapt: SUA spionează ţările lumii, UE, Comisia Europeană şi conducătorii de state. Mi se pare evidentă de ipocrită reacţia conducătorilor statelor europene la actele de spionaj ale SUA, de parcă nu ar fi ştiut că Washington-ul se poartă ca un imperiu universal, care încearcă să controleze lumea la detaliu. Reacţia liderilor europeni pare de fapt o indignare pentru ochii opiniei publice decât o revoltă sinceră că le sunt monitorizate telefoanele. Preşedinţii Braziliei şi Mexicului au cerut anchetă internaţională penală faţă de actele de spionaj americane. Mai mult, Biroul cancelarului Germaniei a comunicat că există informaţii că telefonul mobil al Angelei Merkel a fost interceptat de servicile secrete americane. În acest context, cancelarul german l-a sunat miercuri pe preşedintele SUA, Barack Obama, pentru a cere clarificări. “Cancelarul i-a transmis preşedintelui Obama că, dacă informaţiile se vor confirma, această situaţie este total inacceptabilă”, a declarat purtătorul de cuvânt al cancelarului german. Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a transmis Angelei Merkel că serviciile de informaţii americane nu au interceptat telefonul cancelarului german, după ce Berlinul a cerut clarificări în legătură cu această posibilitate. Zilele trecute, presa a dezvăluit activităţi intense ale Agenţiei americane pentru Securitatea Naţională (NSA) de interceptare a telefoanelor cetăţenilor francezi, Parisul catalogând acţiunile drept “inacceptabile”. În august, presa a dezvăluit activităţi de spionaj ale serviciilor secrete americane care vizau oficiali UE şi din ţări europene, inclusiv germani.Tot scandalul mi se pare de o operetă ieftină. Chiar nu ştiau liderii europeni adevărul, ei ajunşi în funcţii, cu sprijinul Americii, pentru satisfacerea intereselor de mare putere ale Washington-ului? Sigur că ştiau numai că acum castana Snowden de la Moscova le frige degetele şi trebuie să reacţioneze la un lucru evident, că populaţia UE e monitorizată de serviciile secrete americane.Tot scandalul dovedeşte că SUA nu are aliaţi, prieteni şi luptători pentru dreptate, drepturile omului şi democraţie, cum ne învaţă propaganda hollywood-iană, ci doar vasali, colonii sau inamici, ca Al Qaeda sau Iran. În acest context, România e doar o colonie şi un stat vasal intereselor americane. Credeţi că vasalilor Băsescu sau Ponta nu le ascultă NSA telefoanele, să nu vorbească altceva decât ce vreau seniorii de la Washington?

Ionuţ Ţene
foame_gat
foame_gat

Mesaje : 161
Data de inscriere : 24/10/2010

Sus In jos

Specimen de discuţie posibilă Biden – Ponta (KMKZ style) Empty Re: Specimen de discuţie posibilă Biden – Ponta (KMKZ style)

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum